Voorwaarden - judoschool heemskerk

Hoofdmenu:

VOORWAARDEN

Bij inschrijving gaat u akkoord met de volgende voorwaarden:

1. De betaling van lesgelden geschiedt per kwartaal en is alleen mogelijk d.m.v. een getekende incassomachtiging. U behoudt het recht om zonder opgaaf van redenen binnen 30 dagen via uw bank of giro het bedrag terug te vorderen.

2. Het verschuldigde bedrag wordt rond de eerste werkdag van het nieuwe kwartaal automatisch van uw rekening afgeschreven. Dit gebeurt de 1e werkdag van de maanden januari, april, juli en oktober.
De eerste keer zal het bedrag wegens het eenmalige inschrijfgeld en afhankelijk van de startdatum van het lidmaatschap afwijkend zijn.

3. Bij achterstand in de betaling kan de toegang tot de lessen worden ontzegd. De achterstand is in een keer vorderbaar bij het volgende incassomoment. Er is dan € 5,- administratiegeld verschuldigd.

4. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk (per e-mail of een brief aan de leraar) te gebeuren. Dit kan tot één maand vóór het begin van het nieuwe kwartaal, daarna bent u voor dat betreffende kwartaal nog contributie verschuldigd.

5. Judo School Heemskerk is gesloten op erkende feestdagen en tijdens de basisschool vakanties. Met het vaststellen van de contributie is hiermee al rekening gehouden.

6. Bij inschrijving gaat u tevens akkoord met inschrijving bij de Judobond Nederland. De kosten voor dit lidmaatschap zijn NIET bij de contributie inbegrepen en dient u zelf te voldoen. Bij opzegging dient u zelf ook bij de JBN op te zeggen. Voor meer informatie over tarieven en voorwaarden van de JBN zie www.jbn.nl

7. Ieder is persoonlijk aansprakelijk voor eventuele ongevallen die hem/haar overkomen. De leiding is niet aansprakelijk voor zoekgeraakt eigendommen.

8. Bij vragen gelieve zoveel mogelijk per e-mail communiceren. Het e-mail adres wordt dagelijks gecontroleerd en alle mailtjes worden z.s.m. behandeld.

Huisregels:
1. Zorg altijd voor schone en kortgeknipte nagels.
2. Zorg dat je op tijd omgekleed in de Dojo bent.
3. Een schoon judopak.
4. Maak nooit misbruik van wat je tijdens de lessen is geleerd.
5. Examens zijn er alleen voor judoka’s van 6 jaar en ouder.